Smm Panel Reklamı Verme - Smm Sitesi Adwords Reklam - İllegal Reklam Uzmanı - Tüm Sektörlerde Reklam Hizmeti

Smm Panel Reklamı Verme - Smm Sitesi Adwords Reklam

Smm Panel Reklamı Verme - Smm Sitesi Adwords Reklam

Smm siteleriniz için verdiğiniz reklamlarda sıkıntımı yaşıyorsunuz doğru yerdesiniz.Smm reklamı adwords reklam vermek için cloaker kullanıyoruz. Adwords Cloaker ile reklamlarınızı açıp profesyonel şekilde yönetiyoruz.
Bu işlemleri yaparken sizin adwords hesabınızdan yaptığımız için sizlerde eğitime katılmış oluyorsunuz.

SMM Reklam Verme 


SMM yani Sosyal Medya Marketing, Türkçe karşılığı ile Sosyal Medya Pazarlama olarak geçmektedir. SMM panel içerisinde sosyal medya hesaplarınızı havaya uçuracak nitelikte takipçi, beğeni, izlenme ve abone gibi seçenekler olur. Bu seçenekler ile insanlar sosyal medya hesaplarını yükseltirler. Ancak burada ana nokta bu anlatım öbeği değil. Önemli olan nokta SMM panel sahiplerinin Facebook ve Instagram gibi yerlerde reklam verebilmesidir. SMM panel Facebook reklam verme ne yazık ki herkesin uygulayabileceği bir işlem değildir. Sadece işinin uzmanı olan reklam uzmanları tarafından kontrol edilmek sureti ile gerçekleşebilir. 

SMM panel reklam verme ile ilgili pek çok ihtiyaç mesajı almaktayım. Özellikle son dönemlerde insanlar SMM panelleri için reklam vermek istiyorlar. Sosyal medya araçları satan bu insanların sosyal medyada reklam çıkabilmesi için ise çok büyük derecede perdeleme işlemi yapması gerekmektedir. Özellikle Facebook ve Instagram için geçerli olan bu SMM panellerin tamamı ile yasak olduğunu belirtmek çok önemli.

Şimdi sizlere örnek bir panelden görüntü göstereyim.

Smm Panel Reklamı Verme
Smm Panel Reklamı Verme
Burada gördüğünüz gibi 115 tıklamaya 308 tl maliyetle siteye 56 tane aktif müşteri hizmet satın aldı.Buna bağlı 1500 tl civarında kazanç oluştu.

SMM Panel Facebook’ta Reklam Verme 


SMM panel sahiplerinin Facebook’ta reklam verebilmesi için net olarak perdeleme yapması gerekmektedir. Bu perdelemeyi ise en net şekilde Facebook Cloaker programı ile yapabilirler. Perdelemenin çalışma mantığı ise şu şekildedir: Facebook reklam talepleri için ilgili web siteyi ziyaret eder ve reklam politikalarına aykırı olup olmadığına bakar. Eğer Facebook botları reklam politikasına aykırı bir durum görürse net olarak reklamı reddeder. Ancak Facebook Cloaker programı sayesinde sitenize gelen Facebook botları direkt olarak yasal bir web siteyi ziyaret eder. Gerçek müşteriler ise SMM paneli görüntülemeye devam eder. Bu sayede tüm yasal olmayan reklamlar onaylanır. Bu işleme ise kısaca perdeleme denir. 

Smm panel reklamı vermek için sizlerde hemen reklamlarınızı smm sitesi reklamlarınızı facebook  , instagram  ,  adwords ve twitter de yayınlamak için bizlerle iletişime geçin en uygun fiyatlarla hizmet sağlayalım. Heme bizlere ulaşın.


Skype: yunusemregungor12

Mail : yunusemregungor12@gmail.com
Lütfen Yorumlarınızı Yazınız