Kozmetik Sitelere (+18) Facebook ve İnstagram Reklam Açma - İllegal Reklam Uzmanı - Tüm Sektörlerde Reklam Hizmeti

Kozmetik Sitelere (+18) Facebook ve İnstagram Reklam Açma

Kozmetik Sitelere (+18) Facebook ve İnstagram Reklam Açma

kozmetik (+18) sitelere reklam açabilmek Facebook ve İnstagram gibi iki önemli kaynakta neredeyse imkânsızdır. Bunun için sağlam cloaker gereklidir.

Cinsel ürün facebook reklam açmak ve insanlar bu sektörde reklam verebilmek için neredeyse çok büyük bir servet harcıyor ancak bir türlü Facebook reklamları burada onaylanmıyor. Bu şirketler ve şahısların en büyük kaçırdığı nokta ise yasaklı olan kelimelerde reklam açabilmek için önemli olan tek nokta Facebook Cloaker kullanmaktır.

Kozmetik Sitelere Facebook ve İnstagram Reklam Açma
Kozmetik Sitelere Facebook ve İnstagram Reklam Açma

Kozmetik Sitelere Reklam Açma


Eğer yasaklı olan kelimelerde reklam vermek istiyorsanız net olarak benimle iletişime geçmeli ve profesyonel destek almalısınız. İnsanların en büyük hatalarından bir tanesi asla onaylanmayacak olan anahtar kelimelerde ya da görsellerle Facebook reklam verme işlemini gerçekleştirmeye çalışıyor. Reklamlar sürekli reddediliyor ve bir süre sonra reklam hesapları dahi kapatılabiliyor. Süresiz olarak kapatılan reklam hesaplarından sonra yeni bir reklam hesabı edinebilmek çok zordur. O sebeple reklam hesaplarınızın kapatılmaması için aşağıda sıralayacağım işlemleri yapmamız gerekmektedir.

Kozmetik Sitelere Reklam Açma
Kozmetik Sitelere Reklam Açma


Yasaklı Kelimelerde Facebook’ta Reklam Verme


Yasaklı kelimelerde Facebook’ta reklam verme işlemi için tam anlamı ile profesyonel düzeyde olmak gerekiyor. Eğer bu konuda net bir uzmanlığınız yoksa Facebook’ta yasal olmayan kelimelerde reklam verme işlemi neredeyse imkânsızdır. Yasaklı kelimelerde reklam verebilmek için öncelikle Facebook Cloaker programına ihtiyacımız var. Facebook Cloaker programı ise şu işe yarar: reklamlar 10 dk içerisinde yayına girer sizlerde müşterilerinize ulaşırsınız.

Hemen İletişime Geçip sizlerde reklam kampanyanızı başlatabilirsiniz

Skype: yunusemregungor12

Mail: yunusemregungor12@gmail.com

Lütfen Yorumlarınızı Yazınız