İPTV Yasaklı Reklam Verme - İllegal Reklam Uzmanı - Tüm Sektörlerde Reklam Hizmeti

İPTV Yasaklı Reklam Verme

İPTV Yasaklı Reklam Verme

İPTV sayesinde artık internet üzerinden televizyon izlemek mümkündür. Üstelik bu gelişmiş sistemde donma ve takılma gibi aksi durumlar ile de karşılaşılmamaktadır. Binlerce farklı kanalın izlenmesini sağlayan bu sistemin satışına yönelik rekabette oldukça fazladır. Bu yazımızda sizlere IPTV yasaklı reklam verme, IPTV reklamı nasıl verilir, IPTV illegal reklamcılık, IPTV Google ADS reklamı gibi birbirinden değerli konulardan bahsedeceğiz.

İp Tv Reklam Verme
İp Tv Reklam Verme

Google politikaları gereği IPTV vb. uygulamalar illegal olarak kabul edilir. Bu durumda bu cihazların satışlarını yapan kişilerde reklamların nasıl yayınlanabileceğini merak etmektedirler. İşte bu noktada herkesin karşısına cloaker çıkmaktadır. 

Cloaker; web sitenizi Google politikalarına uygunmuş gibi gösteren bir araçtır. Google her siteyi manuel olarak ziyaret etmez. Çoğu zaman botlarını gönderir. Bu botları kandırmak ise kimi zaman mümkündür. Bu durumda cloaker denilen araç farklı ve legal bir siteye bu botları yönlendirerek reklamların onaylatılmasını sağlamaktadır.

İPTV Yasaklı Reklam Verme


İPTV reklamları sadece Google arama motorunda değil aynı zamanda Instagram, Facebook, Twitter gibi mecralarda da yasaktır. Adwords Cloaker denilen araç ise sadece Google için değil bu sosyal medya platformları içinde tasarlanmıştır. 

Cloaker ile ilgili bilinmesi gerekenler:

• Cloaker sistemi ekibimiz tarafından kurulmakta ve sisteme onaylatılmaktadır.
• Paravan bir web sitesinin açılması da yine tarafımızca anlaşmaya bağlı olarak yapılabilmektedir.
• Reklamlarınızın başvurusu, onaylatılması ve optimizasyonları da yine bizim tarafımızdan yapılmaktadır.
• Gerekli analizlerin yapılması ve reklamın maliyetinin düşürülmesi vb. işlemlerde de ekiplerimiz profesyonel şekilde hizmetlerini sürdürmektedir.

IPTV yasaklı reklam verme ile birlikte yukarıda gördüğünüz gibi işin tüm çetrefilli yanı tarafımızca yapılmaktadır. Sizlere hazır bir sistem bırakılmaktadır ve gerekirse tüm sistemin takibi de anlaşma şartlarına bağlı olarak yine ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır.

İp Tv Yasaklı Reklam Verme
İp Tv Yasaklı Reklam Verme

İPTV Nasıl Reklam Verilir?


Online dünyanın her geçen gün daha da gelişmesi ile birlikte IPTV cihazlarına insanlar daha çok ilgi göstermeye başlamıştır. Bu durumda artan ilgi ile satış yapan yerlerin sayısında da ciddi oranda artış gerçekleşmiştir.

Satış rekabetinin çok olduğu bu sektörde ise IPTV reklam verme faaliyetleri yapılmaktadır. Ancak bu şekilde rakiplerin önüne geçmek ve Google arama motorunda 0. Sıra olarak lanse edilen pozisyonda kalmak mümkün hale gelmiştir. Sizlerde Cloaker satın almak isterseniz  fiyatı 2250 TL bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM

skype : yunusemregungor12

mail: yunusemregungor12@gmail.com

Lütfen Yorumlarınızı Yazınız