Cinsel Ürünlerde İllegal Reklam Verme - İllegal Reklam Uzmanı - Tüm Sektörlerde Reklam Hizmeti

Cinsel Ürünlerde İllegal Reklam Verme

Cinsel Ürünlerde İllegal Reklam Verme

Günümüzün en çok karşılaşılan sorunlarından bir tanesi olan cinsellik, insanların en çok arama yaptıkları kanallardan bir tanesidir. Gerek sigara gerekse alkol kullanımından dolayı bu yönde problemler ile karşılaşan kişiler hemen ekstra olarak tedavi ve ilaç satın almak ister. Cinsel ürünlerin ilaçlarının satılmasında da büyük bir rekabet söz konusudur. Bu yazımızda Google politikaları gereği yasak olan cinsel ürünlerde illegal reklam verme, cinsel ürün reklamları, cinsel ürünlerde reklam, illegal Adwords reklamcılığı gibi konular üzerinde duracağız.


Cinsel Ürünlerde Reklam Verme
Cinsel Ürünlerde Reklam Verme


Cinsel ürünlerin satışı her zaman için en üst düzeydedir. Ülkemizde de yoğun bir talep ile karşılaşan sektörde kıyasıya bir rekabet vardır. Bu rekabette öne geçmek için aylarca, yıllarca sürecek olan SEO çalışmaları aksine kısa bir reklam verme işlemi ile binlerce kişinin web sitesine yönelmesi kaçınılmazdır. Ancak Google tarafından yasak olarak kabul edilen bu sektörde nasıl reklam verilir?


Cinsel Ürünlerde Reklam Verme Nasıl Yapılır?


Cinsel ürünler illegal bir sektör olarak kabul edilir. Google reklam politikalarına göre reklamları yayınlanamaz. Ancak bu arama motoruna girildiğinde karşımıza pek çok sitenin reklamı çıkmaktadır. Bu nasıl mümkündür?


Adwords cloaker sayesinde sitelerin reklamları çıkılmaktadır.

• Sitenin yasal bir kopyası oluşturmakta ve birazda düzenlenmektedir.

• Cloaker, Google arama motorunun botlarını oraya göndermekte ve böylelikle reklamların onaylatılması sağlanmaktadır.

•Sonrasında ise sizlerin reklamları yayına alınır ve gerçek kişiler direkt olarak sitenize yönlenerek ürünlerinizi satın alır.


Anlatması kolay olan bu işlemlerin profesyonel bir ekip tarafından yapılması ise dikkat çeken en önemli konuların başında gelir.

Cinsel Ürünlerde Reklam Nasıl Verilir ?
Cinsel Ürünlerde Reklam Nasıl Verilir ?

Cinsel Ürünler Nasıl Reklam Verilir?


Cinsel ürünler reklam verme zamanında tüm kurulumlar tamamlandıktan sonra dikkat edilmesi gereken bazı küçük detaylar bulunur. Bunlar:

• Hedef kitlenin yaşı

• Hedef kitlenin coğrafi konumu

• Hedef kitlenin cinsiyeti


Bu dikkat edilen unsurlar ile birlikte sitenize ziyaretçi akını başlayacaktır. Ancak bu optimizasyonlar sizleri yalancı ziyaretçilere ve fazla miktarda para harcamaya karşı korur. Çünkü hedef kitleniz haricindeki kişilerin siteye girmesi sizleri zarara uğratan en önemli etmenlerden bir tanesidir. Cinsel ürünlerde illegal reklam verme gibi konular için profesyonel ekiplerimizden her zaman yardım talebinde bulunabilirsiniz.

İletişim Adresleri

Skype : yunusemregungor12

 Mail   : yunusemregungor12@gmail.com

Lütfen Yorumlarınızı Yazınız