Google Ads Nedir, Google Ads Reklam Ücretleri - İllegal Reklam Uzmanı - Tüm Sektörlerde Reklam Hizmeti

Google Ads Nedir, Google Ads Reklam Ücretleri

Google Ads Nedir, Google Ads Reklam Ücretleri

Google Ads Nedir, Google Ads reklam ücretleri ne kadar diye araştırdığımızda insanların sürekli olarak ilgilendiği bir konuya değinmiş oluyoruz. Google Ads eski adıyla Google Adwords SERP sonuçlarında Google ile işbirliği yapan firmaların reklamlarını yayına aldığı bir platformdur. 


Google Ads Nedir, Google Ads reklam ücretleri ise bu konuda firmalara oldukça farklı olanaklar tanımaktadır. Gerek kuponlar gerekse yapılan kampanyalar ile bu ücretler belirli bir seviyeye kadar çekilebilmektedir. Yazımızda Google Ads Nedir, Google Ads reklam ücretleri konusunda detaylı bilgiler verecek ve sizlere reklam yayınlama konusunda hizmetlerimizden bahsedeceğiz.


Google Ads platformunda her şirket kendi reklamını yapmak ister. Bu reklam konuları:

• Ürün tanıtımı

• Hizmet tanıtımı

• Marka tanıtımı olabilir.


Google SERP sonuçlarını her gün milyonlarca kişinin gördüğü düşünüldüğünde reklamın amacına ulaşmama gibi bir durumu yoktur. Buradaki en önemli kriter ise verilen reklamların bütçesinin yeterli olup olmayacağı noktasıdır.


Google Ads Reklam Vermek
Google Ads Reklam Vermek

Google reklamlarını sadece yasal olarak hizmet veren firmalar düşünmemekte aynı zamanda illegal reklam verme konusunda arayışta olan kişilerde düşünmektedir. Bu kişiler özellikle spor, +18 ürün ve hizmetler gibi farklı kategori başlıklarında sektörde isim yapmaya çalışan firmalara sahiptirler. İşte bu noktada karşınıza Adwords Cloaker ile bizler çıkmaktayız. Bu hizmet sayesinde her türlü reklamınızı başarılı bir şekilde gösterebilmekteyiz. 


Google Reklam Ücretleri Nelere Bağlıdır?


Reklam ücretleri konusu oldukça dalgalı ve hareketli geçmektedir. Bu konuların bağlandığı parametreler reklam ücretlerini belirlemektedir. Bu parametreler:

• Anahtar kelime rekabetine göre düşük veya yüksek ücretli reklamlar

• Kişilerin reklamlara tıklamasına göre para kesilen reklamlar

• Kişilere reklamların gösterilmesine göre para kesilen reklamlar


Bu ücretler reklam hesabı olarak kullanılan Adwords hesabından kesilmektedir. Bir kelimenin rekabeti ne kadar yüksekse o kelime daha fazla ücretlendirilmektedir. Dolayısı ile niş olarak piyasaya giren sitelerin reklam ücretleri de daha düşüktür diyebiliriz.


Google Ads Nedir, Google Ads reklam ücretleri Ne Kadar?


Google Ads verilerine göre ortalama olarak her yıl belirli analizler yapılmaktadır. Bu analizlere göre:

• Geçen sene SERP’te 170 milyarın üzerinde arama gerçekleştirilmiştir.

• Sadece Google ile 2 milyondan fazla sitede reklam gösterimi gerçekleştirilmektedir.

• Reklam için harcanılan her 10 TL karşılığında 20 TL gelir elde edilmektedir.

• Tıklanılan reklamlar genellikle ilk 3 sıradaki reklamlardan oluşmaktadır.

• Hizmet ve ürün alacak kişiler, bu işlemlerini reklam veren platformlarda yapmaktadır. Bu kişilerin %65’i reklamlara tıklayarak istediği ürünü satın almaktadır.


Buna göre Google kalitesinde bir yerde reklam oluşturmak son derece mantıklıdır. Geri dönüşü de bir o kadar yüksek olan bu sektöre reklam vermek, burada reklamların gösterilmesini sağlamakta son derece karlı bir yatırım olarak dikkat çekmektedir.


Google Ads Reklamları


Google illegal reklamlar konusunda katı kurallara sahiptir. Ancak Adwords Cloaker hizmetleri sağlayan web sitemiz sizlere bu konuda yardımcı olmaktadır. Google politikalarına aykırı olarak reklam vermek isterseniz eğer o zaman durum tamamen değişmekte ve sizlere doğrudan Türkiye’nin en kaliteli hizmetlerini vermeye başlamaktayız. Cloaker kullanılarak verilen bu reklamlarda yüksek geri dönüşüm almaktasınız.


İllegal sektöre ilgi her geçen gün artmaktadır. Adwords illegal reklam çıkılması konusuna da var olan ilgi sürekli olarak artıştadır. Firma olarak reklam bütçeniz doğrultusunda yaptığımız çalışmalarda reklamlarınızın rakiplerden daha üstte görünmesini sağlamaktayız. 


SEO uzmanlarımız tarafından verilen hizmetler sonrasında yüksek geri dönüşüm kazanacağınızı bilmelisiniz. Dilerseniz Google Adwords yasaklı kelimeler konumuza göz atabilir, verdiğimiz hizmetler hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. İletişim adreslerinden bizlere ulaşabilirsiniz.


Skype : yunusemregungor12

 Mail   : yunusemregungor12@gmail.com
Lütfen Yorumlarınızı Yazınız