Medyum Reklam Verme - İllegal Reklamcılık - İllegal Reklam Uzmanı - Tüm Sektörlerde Reklam Hizmeti

Medyum Reklam Verme - İllegal Reklamcılık

Medyum Reklam Verme - İllegal Reklamcılık

Yaklaşık 3 sene önce yasaklanan medyum reklam verme işlemleri artık Cloaker ile yapılabilmektedir.

Sektörde var olan rekabetten dolayı reklam verme ile ön plana çıkmak isteyen kişiler, bu isteklerini sadece Cloaker ile çözebilmektedir. İllegal reklamcılık, illegal medyum reklam verme, medyum reklamları, yasaklı kelimelerde reklam verme gibi faaliyetleri bu yazımızda bulabilirsiniz.

Medyum Reklam Verme
Medyum Reklam Verme

Doğaüstü güçlere sahip olan medyumlar, insanlara ulaşabilmek için pek çok farklı yol dener. Daha fazla insana yönelmek, daha çok kişiye yardımcı olmak isteyen medyum hocalar, insanlara metafiziksel enerjiler ile destek olur. 

Medyumlar tarafından yapılabilen işlemler:
Büyü yapma
Büyü bozma
Muska hazırlama
Kişilere özel bakım yapma

Yukarıdaki 5 ana konu üzerinde çalışan medyum hocalar, kısa sürede insanların isteklerine yanıt vermek ister. Hayatları boyunca daha çok kişiye ulaşmanın yollarını arayan bu hocalarda kimi zaman reklam vererek daha çok işlem yapmak isteyebilir.

Medyum Reklam Vermek


Yakın zaman öncesine kadar politika ihlali sayılmayan medyum reklamları artık politika ihlalleri kapsamında değerlendirilmektedir. Bu doğrultuda insanların yaptıkları işlemlerden bir tanesi de reklam yayınlama yolları keşfetmektedir. İşte burada karşınıza Adwords Cloaker çıkmaktadır.
Cloaker ile tüm illegal reklamcılık faaliyetleri yerine getirilmektedir. Burada dikkat çeken unsur ise illegal reklam verme ve sonrasında bu reklamların geri dönüşünü takip edebilmektir. Uzman bir ekip tarafından yönetilmesi gereken reklamların 7 / 24 takip edilmesi, denetlenmesi, optimize edilmesi gerekir.

Medyum Reklam Vermek
Medyum Reklam Vermek

Medyum Reklamları


Medyum reklam verme işlemleri yapabilmek için öncelikli olarak sağlam bir hesaba ve iyi bir Cloaker servisine ihtiyaç vardır. Sitemiz üzerinden bizimle iletişime geçerek bu ikisini de temin etmeniz mümkündür. İsterseniz aylık olarak alabileceğiniz Cloaker servislerini isterseniz süresiz olarak kullanabilirsiniz.

Yasaklı kelimelerde reklam verme olarak değerlendirilen medyum reklamcılık işlemleri de artık Cloaker ile yapılabilmektedir. Adwords Cloaker sayesinde sitenizin ve sizin reklamları Google arama motorunda görünür hale gelir. 

Reklam vermenin ise sizlere büyük katkısı olacaktır.

Daha fazla kişiye hizmet verme şansı
Sesinizi daha çok kişinin duyması
Akılda kalıcı olunması ve marka bilinirliğinin artması
Siteye daha fazla kişinin girerek bilgi almak istemesi

Bunun gibi sebepler ile dilerseniz sizlerde medyum reklam verme işlemleri yapabilir ve daha fazla kişiye ulaşabilirsiniz. Hemen bizlerle iletişime geçin reklam hizmetinizi yapalım.

Skype : yunusemregungor12

 Mail   : yunusemregungor12@gmail.com
Lütfen Yorumlarınızı Yazınız