Yasaklı Kelimelerde Reklamlar Nasıl Yayınlanır? - İllegal Reklam Uzmanı - Tüm Sektörlerde Reklam Hizmeti

Yasaklı Kelimelerde Reklamlar Nasıl Yayınlanır?

Yasaklı Kelimelerde Reklamlar Nasıl Yayınlanır?

Yasaklı Kelimelerde Reklamlar Nasıl Yayınlanır , sorusunun cevabı uzun süredir hizmet verdiğimiz Cloaker servislerinde her geçen gün büyümenin mutluluğunu yaşamaktayız. Onlarca müşteri kitlesine sahip olan firmamız, sizler ile daha güçlü bir hale gelmektedir. Yasaklı kelimelerde reklamlar konusunda da aylardır ve hatta yıllardır sürdürdüğümüz sabit reklamlarımız bulunmaktadır.

Yasaklı Kelimelerde Reklamlar Nasıl Yayınlanır
Yasaklı Kelimelerde Reklamlar Nasıl Yayınlanır

Hizmetlerini sürdürdüğümüz alanlarda Facebook, Instagram veya Adwords konusunda detaylı bir çalışma yapmaktayız. Legal veya illegal olan reklamlarınızın tamamını yayınlatmakta bu konuda gerçekleştirdiğimiz işlerde sizlere rehberlik etmekteyiz. Firmamız;

  • Cloaker hizmetleri sağlamaktadır.
  • Cloaker hizmeti sağladıktan sonra seçiminiz ile kurulum işlemleri de yapmaktadır.
  • Kurulum haricinde dilerseniz reklam yönetimi hizmetlerimizde bulunmaktadır.
  • Hatta dilerseniz eski tarihli Adwords hesapları da tarafımızca sağlanmaktadır.

Tüm bu işlemler ile birlikte yasaklı reklamlarınızın tamamı başarılı bir şekilde çıkmaktadır. Böylelikle Google ve sosyal medya platformlarında yayınlanan reklamlarınız sayesinde müşterileriniz ile buluşuyor ve satış yapmanın mutluluğunu yaşıyorsunuz.


Yasaklı Kelimelerde Reklamlar Nasıl Verilmektedir?


Yasaklı kelimelerde verilen reklamlar dikkatli ve titiz bir çalışmanın ürünü olarak yayınlanmaktadır. Bu reklamların tamamında dikkat edilmesi gereken en önemli durum, Google arama motoru botlarını ciddiye almaktır. Cloaker yolu ile reklamların çıkılması sonucunda müşterileriniz sizlere ulaşabilmektedir. Bu aşamada Cloaker kullanmanın önemi;


  • Google botlarının ziyaret ettiği web sitelerini perdelersiniz.
  • Müşterilerinize doğrudan reklamlarınızı ulaştırırsınız.
  • Reklam çıkılması zor ve illegal olan durumlara karşı reklamlarınızı başarılı bir şekilde çıkabilirsiniz.
  • Müşteri dönüşlerinin analizi gerçekleştirilir. Böylelikle en iyi etkileşimi en ucuza almanızın yolu açılır.
  • Reklamların optimizasyonu yapılır. Böylelikle diğer reklamların önüne çıkabilirsiniz.
  • Normal veya mobil reklamlar ayarlanır ve ikisi içinde reklam çıkma şansı elde edersiniz.


Bu yöntemler ile birlikte firmamız, müşterilerine büyük bir potansiyel vaat etmekte ve son derece kullanışlı, işe yarar, dönüşüm oranı yüksek reklamlar çıkartmaktadır. Üstelik çıkılacak olan reklamlar daha ucuza gelsin diye gerekirse kupon kodları dahi devreye alınabilmektedir. Yasaklı kelimelerde reklamlar sizi ve sitenizi şaha kaldıracaktır.

Yasaklı Kelimelerde Reklamlar Nasıl Verilir
Yasaklı Kelimelerde Reklamlar Nasıl Verilir

İllegal Kelimelerde Reklam Vermek

Daha önce illegal olan kelimelerde reklam vermediyseniz eğer bunu iyice öğrenmeniz gerekir. Yapacağınız en ufak bir hatanın Adwords hesabını ve hatta sitenizi dahi spama sokabilecek olduğunun farkına varmalısınız. Bu yöntem ile birlikte yapılan tüm işlemlerde uzman ekibimiz sizlere destek sağlar. Yaptığımız işlemleri şu başlıklarda toplamak mümkündür:

  1. Onay ve Yayın: Ekibimiz reklam anlaşması yapıldığı andan itibaren onay ve yayını aynı gün içerisinde gerçekleştirmektedir. Böylelikle daha ilk andan itibaren bizimle çalışmanızdan memnun kalacaksınız. Üstelik bu konuda sektör fark etmemektedir.
  2. Analiz: Reklam yönetiminin en önemli kısmı analiz yapmaktır. Müşteriler tarafından yapılan geri dönüşümleri bilmek ve onlar üzerinden elde edilen veriler doğrultusunda reklam gelişimi yapmak önemlidir. Böylelikle bütçeniz doğrultusunda daha fazla kişiye ulaşma şansı elde edersiniz.
  3. Optimize: Aynı anahtar kelime düzeyinde reklam veren diğer yayıncıların önüne geçmek için optimize çalışmalarına ihtiyacınız bulunmaktadır. Bu çalışmalar neticesinde anahtar kelimenizde çıkılan reklamlar ile ilk sırada kendinize yer bulabilirsiniz.
  4. Mobil Reklam: Mobil reklamlar günümüzde bir hayli önemlidir. İnternette gezen kullanıcıların %80 ve üzerindeki kısmı bu işlemi mobil cihazlar ile yapmaktadır. Bu nedenle mobil reklam görünümünün kalitesinin iyi olması ve mobil uyumlu olması en önemli işlemlerden bir tanesidir.


Yasaklı kelimelerde reklamlar uzmanlar tarafından oldukça basit şekillerde oluşturulabilmektedir. Bununla birlikte yapılan işlemlerin tamamında hassas davranılmalı ve hesaplar ile siteyi tehlikeye atacak hamlelerden uzak durulmalıdır. Dilerseniz diğer yazımız olan “yasak kelimelerde reklam verme” konusunu okuyarak aradıklarınıza oradan da ulaşabilirsiniz.

Skype: yunusemregungor12

Mail : yunusemregungor12@gmail.com

 

 

Lütfen Yorumlarınızı Yazınız