Yasaklı Kelimelerde Reklam Vermek Nasıl Yayınlanır? - İllegal Reklam Uzmanı - Tüm Sektörlerde Reklam Hizmeti

Yasaklı Kelimelerde Reklam Vermek Nasıl Yayınlanır?

Yasaklı Kelimelerde Reklam Vermek Nasıl Yayınlanır?

Yasaklı kelimelerde reklam son zamanlarda sürekli karşımıza çıkmaya başlamıştır. Google, Facebook ve hatta Instagram tarafından yasaklanan yasaklı kelimelerde reklam nasıl yayınlanabilmektedir. İşin arkasında dönen milyonlarca TL olunca herkes tarafından da merak edilmeye başlanmıştır. Yasaklı kelimelerde reklam verilerek binlerce TL harcayan ve sitesine SEO çalışması yaptıran kişilerin SERP sonuçlarında kolayca üzerine çıkılabilmektedir.


Yasaklı Kelimelerde Reklam Nasıl Yayınlanır ?
Yasaklı Kelimelerde Reklam Nasıl Yayınlanır ? 

İllegal kelimelerde reklam
verme özellikle bu alanda faaliyet gösteren web siteleri için son derece önemlidir. Çünkü bu web siteleri biliyorlar ki bu kelimeler kapsamında reklam verdiklerinde:


  • Satışları kat ve kat artacaktır.
  • SEO çalışmasına harcayacakları parayı direkt olarak müşterileri bulmak için harcayacaklardır.
  • SEO çalışmasına verecekleri zamanı, müşterileri ile daha iyi iletişim kurmak için harcayacaklardır.
  • Kısa süre içerisinde sektörde akla ilk gelen yerlerden bir tanesi olacaklardır.


İşte bu nedenle reklam konusu son derece önemlidir. Özellikle her gün milyonlar tarafından ziyaret edilen Google, Facebook ve Instagram kanallarında reklam vermek, oradan müşteri çekmek oldukça önemli bir konu haline gelmiştir.

ESC sitesi reklam verme konusuna baktığımızda bu sitelerin Google’dan müşteri çekme potansiyelleri yüksek olsa da siteler arasında rekabet fazladır. Bundan dolayı ESC siteleri, reklam vererek hem zamandan hemde paradan kazanmak istemektedirler. Üstelik bu reklamlar sonucunda elde ettikleri gelirlerde hiç azımsanacak kadar değildir. “Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez” diyerek her gün mevcut reklam bütçelerinin katları kadar daha fazla para kazanmaktadırlar.


Yasaklı Kelimelerde Reklam Verme


Her gün gözümüze çarpan yasaklı kelimelerde verilen reklamların nasıl verildiğini merak mı ediyorsunuz? Adwords Cloaker ile birlikte yapılan bu reklam verme işlemleri oldukça zorlu ancak başarılı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Sonuç olarak dünyanın en gelişmiş sistemlerini kandırmak elbette kolay olmayacaktır. Ancak Cloaker sistemi ile birlikte istenilen tüm kelimelerde reklamlar çıkılabilmektedir.


  • Sitenin index.php öğesine kadar yapılan optimizasyonlar sonucunda kurulmaktadır.
  • Bu optimizasyon çalışmalarında yapılacak en ufak bir hata istenilen sonucun elde edilmesini engeller.

Başarılı bir şekilde kurulduktan sonra reklamların yayına alınması işlemi de birkaç dakika içerisinde gerçekleştirilmektedir.

Cloaker konusunda en önemli olay ip engelleme özelliğidir. Botların nerelerden geldiği bilinmeli ve ona göre bir engelleme uygulanmalıdır. Mesela Facebook şu ana kadar Türkiye’de bir ofis açmamıştır. Dolayısı ile botları da Türkiye’den gelemez. Buna çözüm olarak ABD kaynaklı ziyaretçilerin engellenmesi görülse de istendiği takdirde ülke dışından gelen tüm kaynaklarda engellenebilir.


Yasaklı Kelimelerde Reklam Yayınlama
Yasaklı Kelimelerde Reklam Yayınlama 

İllegal Reklam Verme


İllegal reklam verme konusu, reklamların Cloaker kullanılarak yayına girmesinin akabinde de sürekli olarak ilgi istemektedir. Özellikle sektör kapsamında yapılan işlemlerin tamamında reklam çıkılmasının akabinde takipte gerektirmektedir. İşte bu noktada karşınıza SEO uzmanlarımız çıkmaktadır. SEO uzmanlarımız:


  • Gece gündüz demeden sitenizi ve reklamlarınızı takip eder.
  • Google politika ve parametrelerinde yapılan değişikliklere anında tepki gösterir. Gereken tedbiri alır.
  • Cloaker kurulumu ve çalışmasını kontrol eder. En ufak bir aksamada müdahale edilir.


Uzman bir ekip ile çalışmak ve sonrasında yasaklı kelimelerde reklam yayınlatmak sizin için büyük bir kazançtır. Üstelik bu hizmetleri reklam bütçenizin belirli bir oranı karşılığında yapmaktayız. Hem bütçenizin üzerinde reklam gösterimi gerçekleştirmek hem de bu bahsettiğim durumlardan dolayı maddi, manevi bir rahatlık yaşamak için bizimle hemen iletişime geçmelisiniz 


Türkiye’nin en gelişmiş Cloaker hizmetlerini sağlayan firmamız, bunların dışında ihtiyaç duyacağınız her konuda sizlere yardımcı olmaktadır. Bizler ile tanışarak sizlere sunduğumuz avantajlardan anında yararlanmaya başlayabilir, her türlü sektördeki reklamlarınızın kısa sürede Google, Facebook ve İnstagram platformlarında gösterilmesini sağlayabilirsiniz.

Skype : yunusemregungor12

 Mail   : yunusemregungor12@gmail.com

Lütfen Yorumlarınızı Yazınız