Onaylanmayan Reklamları Onaylatıyoruz Adwords - Facebook - İnstagram - İllegal Reklam Uzmanı - Tüm Sektörlerde Reklam Hizmeti

Onaylanmayan Reklamları Onaylatıyoruz Adwords - Facebook - İnstagram

Onaylanmayan Reklamları Onaylatıyoruz Adwords - Facebook - İnstagram

Hem sosyal medya platformlarında, hem de Google Adwords gibi global alanda reklam vermek için illegal reklam alandaki sitelerde reklam onaylanmalarına izin verilmemektedir. Ancak bizimle beraber alacağınız hizmet ile sektör farketmeden en az 3-4 gün reklamlarınız yayım hizmetleri almış olacaktır.

Onaylanmayan Reklamları Onaylatıyoruz
Onaylanmayan Reklamları Onaylatıyoruz

BTC gibi reklam hizmetinin alınmasının zor olduğu sektörler adına, onay için cloaker hizmetleri kullanılarak reklam ayarlamalarınız gerçekleşir ve uzun ömürlü bir yasaklı kelime reklam hizmetiniz verilir.

Sadece Google Adwords üzerinden değil, çeşitli sosyal medya kanalları içerisinde de cinsel, bahis ya da +18 reklamlarınızı tüm dünya içerisinde reklamlarınız verili ve en az 2 ila 3 gün yayımda kalma garantisi tarafımızca sağlanmış olur. Böylece legal olmayan reklam açmak için aktif bir şekilde hizmet garantisini tarafımızca sizlere sunabiliriz.

         İllegal cloaker reklamlar için bazı gerekli adımlar mevcuttur. Bunların neler olduğuna baktığımızda;

         Adwords'de açılan hesaplarda cloaker kullanılan bir sektör de reklam açılacaksa müşteriye gönderilen dosyaları ftp ye yükleme durumunu müşterinin kendisinden rica ediyoruz.

         Yukarıda Yazılan yayın tarihlerinin hepsi test edilmiştir. Müşteri seçme hakkına sahibiz ve son olarak lütfen sen reklamı çık biz sana ödemesini yaparız diye direk yaklaşan arkadaşlar mümkünse yazmasın rica ediyorum. Sonuç da o hesabı açabilmek adına bir emek harcanıyor her şey karşılıklı teyit ile gidilirse daha sağlıklı olur.

         Ödememizi Hesap Adet Olarak Alıyoruz. Reklamlarınız Yayına Girmeden Askı Durumu Olursa Para İadesi Yapıyoruz.

Adwords - Facebook - İnstagram Reklam Açma
Adwords - Facebook - İnstagram Reklam Açma

Önemli Hatırlatma : Biz sadece reklamlarınızı yeni bir hesap açıp kampanya bütçesini ortalama bir değer girip hesabınızı onaylatıyoruz. Harcamasına ödeme yönetimine kredi kartına karışmıyoruz. Ödeme yöntemi bilgilerini sizler temin ediyorsunuz mümkünse daha önce kullanılmamış ödeme yöntemi olması gerek. Bizlere ulaşın.


Skype : yunusemregungor12

 Mail   : yunusemregungor12@gmail.com
Lütfen Yorumlarınızı Yazınız