Yasaklı Kelime Reklam Açma Google Adwords - Facebook - İnstagram - İllegal Reklam Uzmanı - Tüm Sektörlerde Reklam Hizmeti

Yasaklı Kelime Reklam Açma Google Adwords - Facebook - İnstagram

Yasaklı Kelime Reklam Açma Google Adwords - Facebook - İnstagram

Ülkemizde Google Adwords ya da Facebook üzerinden reklam vermek oldukça sorun haline gelmeye başladı. Ancak biz bu hizmetleri, her sektör için uygun olarak reklam verebileceğiniz hesaplar ile sağlayabiliriz. Böylece illegal reklam hizmetleri ile beraber birçok sektör içerisinde reklamlarınızı aktif bir şekilde yayımlayıp daha çok kişiye hitap edebilirsiniz.

Yasaklı Kelime Reklam Açma
Yasaklı Kelime Reklam Açma

Bahis, replika, +18 kategoriler ile alakalı olarak sınırsız stok ürünlerimiz bulunmakta olup, reklamlarınızın herhangi bir şekilde sıra dışı sorunlardan ötürü kapanmasını önleyerek reklamlarınızın aktif olarak yayımlanmasını sağlıyoruz.

Eğer hesaplarınız için herhangi bir sıra dışı sorundan ötürü kapanma gerçekleşiyor ise, para ya da hizmet iadesi hizmetlerimiz mevcuttur. Bu reklam hesapları, bilgisayarınıza aktarım ile beraber oldukça kısa bir süre içerisinde yayımlanmış olur.

Yasaklı kelime reklam hizmeti için hesap fiyatlarımız adet olarak 2000 TL'dir.

Sizde bizimle iletişime geçerek yasak kelime adwords reklam hizmeti alarak her koşulda aktif reklam hizmetlerinize kaldığınız yerden devam etmiş olursunuz.


 Skype : yunusemregungor12

 Mail   : yunusemregungor12@gmail.com


Lütfen Yorumlarınızı Yazınız