Google Adwords Cloaker - 1 Kere Öde Ömür Boyu Kullan! - İllegal Reklam Uzmanı - Tüm Sektörlerde Reklam Hizmeti

Google Adwords Cloaker - 1 Kere Öde Ömür Boyu Kullan!

Google Adwords Cloaker - 1 Kere Öde Ömür Boyu Kullan!

Google adwords üzerinde bahis, smm panel, kripto para, paykasa, cinsel sağlık ürünleri, arkadaşlık ürünleri gibi birçok sektör için reklam hizmeti almak istediğinizde sayfa kategorisi konusunda reklamlarınızın onaylanmasında sorun yaşıyor iseniz, bunun için adwords cloaker almanız gerekiyor.

Adwords Cloaker
Adwords Cloaker

Cloaker Nedir?

Adwords Cloaker, kısaca sitenizin içeriğini google botlarına sizin belirlediğiniz onay alan temiz bir sayfayı gösteriyor, normal kullanıcıyı ise asıl sitenize yönlendiriyor. Böylece reklamlarınızda sorunsuz bir şekilde yayımlanmış oluyor.

Cloaker Nedir ?
Cloaker Nedir ? 

Cloaker Satın Al 

Kendi hazırlamış olduğumuz ve kullandığımız bu cloaker sistemini sizinde faydalanmanız için satışa sunuyoruz, ( facebook - instagram - google ) gibi reklam mecralarında sorunsuz bir şekilde  reklamlarınızı açabileceksiniz.

Sadece 1 kere ödeme ile süresiz bir şekilde kullanılan cloaker hizmeti fiyatlandırmamız 2250 TL'dir.

Cloaker Sistemi Banlanmıyor mu?

         Şu anda bazı sektörlerde insanlar hiçbir şekilde reklam onaylatamamakta, onaylatsa dahi 1 fatura düzeyi anca ilerleyebilmekte.

         Hazırladığım ve kendim dahil kullandığım bu sistem ile rahat bir şekilde yüksek fatura düzeylerine çıkabiliyorsunuz.

         Fakat bazı arkadaşlar istiyor ki 1 adet link oluşturup ömür boyu kullanayım kapanmasın, kusura bakmayın ama normal url'lerimiz bile zaman zaman saçma sebeplerden kapatılabiliyor. Reklam mecrasının insiyatifinde.

         Bu sebeple; satışını yaptığım sistem ile reklamınızı onaylatır uzun bir süre fatura ödeyebilirsiniz , lakin linkinizin belli bir harcamadan sonra banlanmamasına garanti vermiyorum.

         Cloaker dosyası elinizin altında her banlanan link için yenisini sınırsızca zaten açabiliyorsunuz, link oluşturmak için bu kadarda erinmeyin

Facebook Cloaker
Facebook Cloaker

ÖNEMLİ: Adwords Cloaker satışı yapan kişilere alt yapı hizmeti sağlamıyorum! Sadece işini yapmaya çalışan kişilere faydalı olması ve aylık deli paralar ödememesi için bu hizmeti sunuyorum. ( Cloaker hizmeti veren kişiler; lütfen konuma şu nasıl oluyor bunu nasıl yapıyorsun gibi sorular yazmayınız. )  Hemen Bizlerle iletişime geçin.

Skype : yunusemregungor12
 Mail   : yunusemregungor12@gmail.com

3 yorum