Jigolo Adwords Reklamı Nasıl Verilir? - İllegal Reklam Uzmanı - Tüm Sektörlerde Reklam Hizmeti

Jigolo Adwords Reklamı Nasıl Verilir?

Jigolo Adwords Reklamı Nasıl Verilir?

Jigolo adwords reklamı, ülkemizde ve dünyanın pek çok yerinde yasak olduğu için Google arama motoru tarafından engellenen reklamlardan bir tanesidir. Ancak ilgili anahtar kelimeler üzerine sorgu yapıldığında karşımıza bu siteler ile ilgili reklamlarda çıkmaktadır. Peki, ilgili siteler Google tarafından yasaklanan reklamları, Google’da yayınlamayı nasıl başarıyorlar?

Gelişen teknoloji ile birlikte özellikle yasakları delme konusunda sınır tanımayan bir toplum ortaya çıktı. Bir şey yasak olduğu zaman onu delmeyi başaran kişiler, bu yöntemin veya programın satışını yaparak milyonlarca lira kazanmaktadır. İşte bu nedenle herkesin iştahını bir yasağı nasıl deleriz sorusu kabartmaktadır. Buna bağlı olarak Cloaker ismi verilen bir sistem ile Google arama motorunun yasakları da delinebilmektedir.


Jigolo Adwords Reklam Verme
Jigolo Adwords Reklam Verme

Jigolo Adwords Reklamı Verme


Günümüzde web sitelerinin sayısı hızlı bir şekilde artmaktadır. İnternet üzerinden para kazanmanın yolları açıldıkça web sitelerinin sayısı da hızlı bir şekilde artmıştır. Buna bağlı olarak yapılan incelemeler neticesinde her gün milyonlarca dolar kazanan firmalar, bu paraların bir kısmını da web sitesi sahiplerine dağıtmakta ve onlara da pastadan pay alma şansı sunmaktadır.

Jigolo sitesi işleten site sahipleri de bu pastadan pay almak ve kendi hizmetlerini pazarlamak için Google arama motoruna reklam vermeyi uygun bulmuştur. Buna göre bu siteler Cloaker ismindeki bir sistemi kullanarak sitelerinin gerçek amacını gizlemeyi başarmış, Adwords reklamı başvuru sonrasında siteyi ziyaret eden botlara legal içerikler göstermişlerdir. İşte bu noktada kullanıcıların yapması gereken birkaç ufak işlem bulunur. Bunlar:

·         Cloaker: Cloaker hizmeti veren internette pek çok yer vardır. Bunların iyice araştırılması ve işinde uzman olan kişilerin seçilmesi önemlidir.

·         Adwords Hesabı: Eski ve yıllanmış bir hesap tercih edilmelidir. Mümkünse daha önceden hesapta reklam çıkılmış olmalıdır.

·         Adwords Ayarları: Hedef müşteri kitlesine göre yapılan ayarlamalar ile maliyeti minimuma düşürmek mümkündür.

Bu 3 işlem kısa gibi gözükse de jigolo Adwords reklamı oluşturma ve maliyetleri minimize etme konusunda herkesin dikkat etmesi gereken unsurlardır. Özellikle Cloaker’ın sürekli ve düzgün çalışması, adwords hesabının kullanılmış olması ve ayarlarının sürekli olarak takip edilmesi web sitesi için paha biçilemez durumda bulunan işlemlerdir.


Google Adwords Reklam Oluşturma


  • Adwords hesabında reklam oluşturmak için takip edilmesi, düzenlenmesi gereken pek çok önemli konu ve başlık bulunmaktadır. Bunlardan bazılarına değinecek olursak eğer;
  •  Hesaba girdiğiniz zaman ilk yapmanız gereken şey doğru bir reklam türünü seçmek olmalıdır. Burada görüntülü, arama, videolu reklam türleri gibi seçenekler ve daha fazlası bulunur.
  • Reklam türünü seçtikten sonra artık yapmanız gereken şey ülke seçimi yapmaktır. İsterseniz buradan şehir seçimi dahi yapabilirsiniz.
  •   Bu aşamadan sonra artık dil seçimini yapmalısınız. Web sitesi Türkçe ise karşılığında Türkçe dilini seçmelisiniz.  
  •   Artık TBM belirleme aşamasına geleceksiniz. Burada yapacağınız ayarlamaları ile maliyetinizi belirlersiniz. Önemli olan nokta yapacağınız analizler sonrasında buradaki değerleri yükseltme ve düşürme işlemlerini her daim yapabilirsiniz.
  • Jigolo Adwords reklamı oluşturma kısmında en önemli ayrıntılar bu maddelerden oluşur. Bunun dışında yayınlanma yöntemi, reklam zamanlaması, hangi cihazlara reklamın gösterileceği ve diğer optimizasyon seçeneklerinde de değişiklik yapabilirsiniz.
  • Cloaker ayarları yapılıp, reklamı oluşturduktan sonra web sitenize Adwords botlarını gönderecek ve yasalarına, politikaların uygunluğunu denetleyecektir. İşte burada sizin yapmanız gereken reklamın oluşturulduğu andan itibaren her gün sürekli kontrol etmek ve cloaker’ın çalışmasını sağlamaktır. Konu ile ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz jigolo sitesi reklam verme yazımıza göz atabilirsiniz. Bizlere ulaşabilirsiniz.


Skype: yunusemregungor12

Mail : yunusemregungor12@gmail.com
Lütfen Yorumlarınızı Yazınız