Paykwik Online Ödeme Sistemleri ve Astropay Reklam Açma - İllegal Reklam Uzmanı - Tüm Sektörlerde Reklam Hizmeti

Paykwik Online Ödeme Sistemleri ve Astropay Reklam Açma

Paykwik Online Ödeme Sistemleri ve Astropay Reklam Açma

Paykwik adwords reklam açma online ödeme sistemleri ya da Astropay reklam açma yöntemini kullanarak hızlı bir şekilde reklam açabilmeyi ister miydiniz? 

Mevcut durumda yasaklanan reklamlarınız, çok fazla reddedilen reklam talebi göndermeniz sebebi ile kapatılan reklam hesaplanırız ve asla onaylanmayan reklam hesaplanırız yüzünden maddi krize mi girdiniz?

Paykwik Reklam Açma
Paykwik Reklam Açma

Paykwik online ödeme sistemleri ve Astropay reklam açma yöntemi ile sadece 30 dakika gibi kısa bir süre içerisinde reklamlarınızın onaylanmasını sağlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken benimle iletişime geçmek olacak, bu sayede sadece Paykwik online ödeme sistemleri ve Astropay reklam açma değil aynı zamanda yasaklı olan tüm kelimelerde reklam açabilme fırsatına erişebileceksiniz.


Yasaklı Kelimelerde Nasıl Reklam Açılır?

Yasaklı kelimelerde nasıl reklam açılır diye internette arama yapmanıza artık gerek yok. Özellikle 2020 yılının teknolojisi ile hazırlanmış olan yazılımlar sayesinde yasaklı kelimelerde reklam açmak artık çok kolay. Normal şartlarda yasaklı kelimelerde reklam açabilmek neredeyse sıfır ihtimaldedir. Ancak Adwords Cloaker kullanarak yasaklı kelimelerde reklam açabilmek 30 dakika gibi kısa bir süre içerisinde gerçekleşebilir. 

Tek yapmanız gereken yasaklı kelimelerde reklam açabilecek olan uygulamayı satın almak olacaktır. Google Adwords kurallarına göre yasaklı kelimelerde reklam açamazsınız. Reklam açabilmek için hükümetlerin verdiği yasalar ve Google’ın belirlemiş olduğu yasal ürünler ve hizmetler ile ilgili reklam açılabilir. Bu da her sektör için geçerli bir seçenek değildir. Yasal olmayan sektörler için reklam açabilmek için çok daha fazlasına ihtiyacımız var. 

Online Ödeme Sistemleri Reklam  Açma
Online Ödeme Sistemleri Reklam  Açma

Google Adwords Cloaker Nedir? 

Google Adwords Cloaker yukarıda bahsettiğim gibi yasaklı olan ürün ve hizmetler için reklam açabilmenize olanak sağlayan aracı bir programdır. Google’dan gelen reklam ve hizmet denetleme botlarının farklı yani yasal içerik görmelerine, gerçek müşterilerin ise yasal olmayan ürün ve hizmetlerini görmeye olanak sağlayan aracı bir programdır. Reklamlarınız bu sayede 30 dakika gibi kısa bir süre içerisinde onaylanır. Siz de gerçek müşterilere en düşük maliyetlerle ulaşabilir, ürün ve hizmetlerinizi satabilirsiniz.

Google Adwords Cloaker fiyatı tek sefer satın alma ve ömür boyu kullanım için 2500 TL’dir. Adwords Cloaker programının tüm yayınlanma hakkı bana aittir. Bu sebeple güvenle satın alabilirsiniz. Hemen benimle bu bağlantıdan iletişime geçebilir ve detayları anlatabilirsiniz.

iletişim için hemen ulaşın

skype : yunusemregungor12

mail: yunusemregungor12@gmail.com



Lütfen Yorumlarınızı Yazınız