Tüm Yasaklı Kelimelerde Google Adwords Reklamları Açılır - İllegal Reklam Uzmanı - Tüm Sektörlerde Reklam Hizmeti

Tüm Yasaklı Kelimelerde Google Adwords Reklamları Açılır

Tüm Yasaklı Kelimelerde Google Adwords Reklamları Açılır

Adwords’de Yasaklı Kelimelerde Reklam Verme

Adwords’de yasaklı kelimelerde reklam verme herkesin yapabileceği bir işlem değil. Özellikle sağlıklı bir şekilde oluşturulmamış ve perdelenmemiş tüm Google Adwords reklamları reddedilecektir. Reddedilen işlemlerden para kazanabilmeniz bildiğiniz üzere imkânsızdır. Ancak Google Adwords’u sağlıklı bir şekilde kandırabilmek ve tüm yasal olmayan reklamlarınızı işleme aldırabilmeniz mümkündür. Eğer doğru kandırma metotlarını biliyor ve uygulayabiliyorsanız tüm yasal olmayan kelimelerde reklamlar onaylanabilir. 

Tüm Yasaklı Kelimelerde Reklam Verme
Tüm Yasaklı Kelimelerde Reklam Verme

Kullanıcıların büyük bir çoğunluğu Google Adwords Cloaker programını kullanmadan Google gibi milyar dolarlık şirketi kandırmaya çalışır. Ancak her zaman anlattığım gibi Google’ı aracı bir program kullanmadan kandırmak neredeyse imkânsızdır. Neredeyse diyorum bakın, bir milyonda 1 şansla kandırabilme ve yasaklı olan kelimelerde reklamları onaylatabilme ihtimaliniz var. 
Yasaklı Kelimeler Reklam Verme
Yasaklı Kelimeler Reklam Verme

Müşterilerimin yoğun olarak istediği kelimeler başında ;

+18 kozmetik siteler  , Bahis reklamları , Paykasa reklamları , Kripto para adwords reklam , Smm panel reklam verme , Bitkisel ürün siteleri , jigolo sitesi adwords için yoğun olarak çalışmalar yapmaktayız.

Sizlerde bana reklam açtırmak istiyorsanız iletişim kanallarından bana ulaşıp detayları konuşabiliriz.
illegal adwords reklam için doğru yerdesiniz.

Google’da Yasaklı Reklam Nasıl Verilir?

Google’da yasaklı reklamları verebilmek için aracı program olan Google Adwords Cloaker programına ihtiyacınız var. Google Adwords Cloaker programı ise tarafımdan hazırlandı ve kullanıma hazır. Görsellerde gördüğünüz gibi yüzlerce farklı müşterimin tüm yasal olmayan reklamları hızlı bir şekilde onaylandı. Reklamları onaya gönderdikten sonra sadece 30 dakika gibi kısa bir süre beklemek gerekiyor. 30 dakika içerisinde onaylanan tüm reklamlar hızlıca yayına başlar. Sizin bu saatten sonra tek yapmanız gereken sadece Google Adwords bakiyenizi güncellemek ve gelen müşterileriniz ile ilgilenmek olur. 

7 senelik reklam tecrubesiyle ücretli cloaker ile sizlere adwords , facebook , instagram , twitter da reklam çalışması yapmaktayım.

Bu hizmetlerden %10- %15 arası komisyon alıyorum. Cloaker ücreti tek seferlik sınırsız tüm sitelerinizde kullanım 750 TL ücreti vardır.

Hemen reklam vermek için bana ulaşın. Hizmet sağlayalım.
İletişim 

skype : yunusemregungor12

mail : yunusemregungor12@gmail.com

1 yorum